Beauty tréning…

…A HÉTKÖZNAPI “SZÉPSÉG” TANULHATÓ…

Olyan sokat hallani az utóbbi években ezt az idegenszót  “coach”.  Különböző területeken alkalmazható a módszer,  mely hozzáértő kezekben abszolút célravezető.

Ez a segítség a sminkszolgáltatások terepén merőben új és formabontó. Nem egyszerűen sminktanácsadás vagy oktatás, hanem egy valódi foglalkozás, beszélgetés, tanulás annak érdekében, hogy minden nő magáénak tudja a legszebb női titkot.

Először is ismerd meg a beauty tréner munkáját!

A professzionális  beauty tréning olyan kapcsolat a vendég és szakember között, amely abban segíti a résztvevőt, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el akár a magánéletében, akár a munkájában, vagy  ahol dolgozik. A tréning folyamat során a résztvevő megtanulja elkészíteni a saját sminkjét, ezáltal növeli önbizalmát, és mindezek eredményeként javul az életminősége.

Minden találkozáskor a vendég választja meg a foglalkozás fókuszát. A szakember figyelmesen hallgatja, megfigyeléseit visszajelzi, és legfőképpen kérdéseket tesz fel, míg kialakítja a megfelelő sminket. Ez az interakció egyrészt segíti, erősíti a vendéget  abban, hogy meglássa a szebbik “én”-jét, másrészt  elindít egy igényt, mely nem presszió, hanem saját választás.

A különleges tréning  folyamata a fókusz és a választási lehetőségek bővítésével hamar változik a vendég véleménye a smink fontosságáról.  Arra koncentrálunk, hogy világossá váljon hol tart most a vendégünk, és mit akar tenni annak érdekében, hogy eljusson a kívánt megjelenésig.
A  foglalkozások eredménye minden nő egyéni eredménye, azaz szándékának, választásának és tevékenységének a következménye, amelyet a tréner, mint a folyamat szakértője  támogat úgy technikailag, mint mentálisan.

Fontos, hogy ez a foglalkozás folyamatos legyen mindaddig, ameddig az alanynál nem alakul ki az önálló napi rutin. Közben megtanulja tudatosan használni az eszközöket, a technikákat és  az önálló vásárlásnál sem lesz határozatlan. Önállóan is tudatosan vásárol sminkterméket bármilyen választékból. Az egyénre szóló szépség tréning, hetente egyszer általában 4-6 héten át ( otthoni bőrápolás, a smink kialakítása, a smink tartósságának titkai, színek használata), a viselhető smink elsajátítása, gyakorlása az egyéni foglalkozások alkalmával.

A folyamat részletei…