DVNYi Make up Academy – Budapest

BEAUTY COACH TRÉNER KÉPZÉS

A képzésről bővebben hamarosan...

Érdekelnek a részletek... 

Az alap képzés azoknak ajánlott, akik még nem tudták eldönteni, hogy van-e helyük a sminkes szakmában. Vonzónak tartják a kihívást, de még nem volt módjuk professzionális ismeretek megszerzésére. Amennyiben folytatják tanulmányaikat, a rész vizsga után elkezdhetik a professzionális képzést.

A sminkes alap képzés  3+1 hónap ( 16 hét ) időtartam.  Heti 2×3 óra hétköznap, havonta 1x hétvége.

Érdekelnek a részletek... 

DVNYi Make up Academy várja azokat a lelkes és elszánt érdeklődőket, akik valóban sminkesek szeretnének lenni. Kész állnak arra, hogy egy fejlődő divatszakma részesei legyenek. Az utóbbi 10 évben a sminkes szakma gyors ütemben teret hódít a szépségiparban . Ezért szükség van jó stílusú és képzett szakemberekre.
Az alap képzés végén tett sikeres vizsga továbblépést jelent a professzionális képzésre, mely további 6 hónap.

A képzés -egyedülálló- kredit rendszerben történik

Érdekelnek a részletek... 

Az SFX képzés 3 egymásra épülő modulból áll. Alap , közép haladó (Mask I.) , haladó (Maszk II.). Összesen 7 hónap alatt olyan biztos SFX tudást szerezhetsz , amellyel különféle feladatokat leszel képes önállóan elvégezni nem csak amatőr szinten.

Az iskola SFX képzésért felelős oktatója  Dzsongova Daniella.

Érdekelnek a részletek... 

“TÉTA”  PROGRAM  –  KOZMETIKUSOKNAK
 2003. óta a ma Tanfolyamok nagy sikerrel segítik a kozmetikusok előrehaladását abban, hogy üzletükben “eladható” – a jelen- és a mindenkori igényének megfelelő – sminkeket készítsenek.

A szakmában ismert és kedvelt sminkmester minden esetben az adott konzultáció témáját járja körbe, a kozmetikusok számára gyors, érthető, alkalmazható megoldásokat kínálva.

A képzéseket lehet egyénileg illetve szervezett , csoportos formában is igénybe venni Budapesten és más vidéki városokban egyaránt.

Érdekelnek a részletek... 

A MAKE UP AKADÉMIA FOGLAKOZÁSAI OLYAN HÖLGYEK, LÁNYOK SZÁMÁRA , AKIK NEM KÍVÁNNAK SMINKESEK LENNI, DE TÖKÉLETESEN SZERETNÉNEK KINÉZNI. DÉVÉNYI KATHY EGYÉNISÉGHEZ IGAZODÓ BEAUTY PROGRAMJA
A HÉTKÖZNAPI “SZÉPSÉG” TANULHATÓ…

Ez a segítség merőben új és formabontó. Nem egyszerűen sminktanácsadás vagy oktatás, hanem egy valódi foglalkozás, beszélgetés, tanulás annak érdekében, hogy minden nő magáénak tudja a legszebb női titkot.

Érdekelnek a részletek... 

Tipp: A címekre kattintva a tartalom kinyílik…

DVNYi Make up Academy professzionális sminkes szakmai képzései - Dévényi Kathy oktatási módszere szerint -  biztos, használható alapokat nyújt egy fejlődő szakmához.

Az oktatás egyedülálló tematikája 2007-ben megújult és kredit rendszerben szerezhetők meg a sminkes szakma fokozatai.

A sminkmester jelenleg  egyéni tanítványokat fogad. A magas minőség és a ráfordított figyelem számára nagyon fontos. Esetenként kis létszámú csoportokkal dolgozik.

Amit biztosan megtanulsz...