Miért jó az ajándékkártya?

Ajándékozni öröm ! Ajándékot kapni kellemes……….és ha nem igazán tetszik ?

Nem éppen szép kérdés, hiszen az ajándéknak mindig örül az ember, de mi van akkor, ha mégsem. Kínos…..nagyon kínos.  Főleg akkor, amikor nem mondhatjuk meg.

Éppen ezért vannak jó megoldások azokra a helyzetekre, amikor nem tudjuk pontosan mit ajándékozzunk, de legalább tudjuk miféle-fajta ajándéknak örülne a másik. Szinte minden kisebb-nagyobb üzletben, üzlethálózatban tudunk ajándékkártyát vagy vásárlási utalványt venni. A legtöbb helyen aktuális csomagolásban vehetjük meg.

.

Ajándékkártyával könnyű meglepetést okozni, hiszen nem tudunk tévedni. Az ajándékozott kedve szerint választhat az adott üzletben, ami neki tetszik. Ezzel megadjuk a vásárlás, a választás örömét és szabadságát. Sok esetben szoktam ezt ajánlani a saját vendégeimnek is az üzletben, hiszen sminkterméket kipróbálás nélkül nagyon kockázatos vásárolni és bizonyos termékeket el sem adunk próba nélkül (pl. alapozó) .  Szolgáltatásnak is hasonlóan örül az, aki már régen vágyik például egy sminktanácsadásra vagy oktatásra, de ha mégis terméket szeretnénk ajándékozni, a kártyára rá lehet írni, amiből személyesen választhat az ajándékozott személy.

Szeretik ezt a lehetőséget a kamasz lányok szülei, testvérei. A barátnők egymás között is jó lehetőségnek tartják kiegészítve 1-1 termékkel. A férfiak vagy fiú gyermekek nem is gondolják, milyen örömet szerezhetnek egy-egy ilyen kedvességgel feleségnek, édesanyának vagy nővérnek.

Egy szó mint száz, az ajándékkártya még mindig trendy.

Gyere be hozzánk az üzletbe !