Mindig legyen a táskádban!…Szájfény

A szájfényt lehet szeretni és lehet nem szeretni, de tény, hogy az egyik legnépszerűbb termék a sminkcuccok között.

Biztos vagyok benne, hogy kamasz lányok első smink eszköze a szájfény . Könnyű vele bánni és mindig kéznél lehet. A száraz szájat elég nehéz sminkelni, sőt egyáltalán nincs kedvünk sminkelni. Ezért gondolom, hogy amikor ki van száradva a száj, de sminket kell viselnünk a legjobb megoldás a szájfény.

Hétköznapra a színtelen vagy világos árnyalatok mindig jó megoldás. Alkalmi sminkekhez pedig akár egy sötét vagy egy élénk színű szájfényt is alkalmazhatunk.

Profi smink készítésénél egy intenzív szinezetű rúzsra is felvihetjük a megfelelő szájfényt, így elérünk egy nagyon különleges textúrát.

Kik azok, akik nem viselhetnek szájfényt?

Azok a hölgyek, akiknek a szájkontúrban megfut a fény. Számukra a legmegfelelőbb megoldás a matt vagy mattra száradó krémes rúzsok használata. Akinek folyton cserepes a szája az időjárás miatt, az mindenképp szájfényt használjon naponta szájápőló helyett is. A smink szebb és profibb lesz ha szájfénnyel védjük a száj bőrét. Senki nem veszi majd észre, hogy mi a probléma, hiszen a fény alatt nem látszik a száj szárazsága.

Próbáld ki, nem fogsz csalódni !  Megnézem !