Kozmetikai tetoválás – Üzlet

Kozmetikai tetoválás


S M I N K T E T O V Á L Á S = SZÉPÍTŐ KORREKCIÓ,

…melynek során az eredeti -szemöldök, száj és szem – formát a legoptimálisabban formáljuk  vagy inkább “csinosítjuk”.

A permanent make up NEM a smink helyett készül, NEM a napi sminket hivatott helyettesítenihanem a smink könnyebb elkészítésében nyújt nagy segítséget.( pl. a szájkontúr)

Érdekelnek a részletek... 

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

Sokan félnek a szemöldök tetoválástól, mert olykor túl mértani, szerkesztett és mesterkélt lesz a végeredmény , amely esetenként torzítja illetve háttérbe szorítja az arcvonásait.
Ugye Ön sem szeretne évekig viselni egy ilyen tetoválást? Mindez érthető, hiszen van egy alap hozzáállás ehhez a beavatkozáshoz.

A szálas technikával készített szemöldök tetoválással azonban nem kell ilyen következményektől tartania. Ezt a megoldást azoknak ajánlom,  akik a természetességet részesítik előnyben. A szálas szemöldök tetoválásnál a vendég adottságaiból indulok ki, azokat korrigálom, és az adott lehetőséghez képest az optimális  szimmetria megteremtésére törekszem olyan mértékben, ami még nem kelt művi hatást...

Érdekelnek a részletek...

Szemhéj tetoválás esetében kérhet a vendég csak  felső-, vagy együtt az alsó- és felső kontúrt. A konzultáció alkalmával ezt is eldöntjük mejik alkalmas a szemformához. A beavatkozás alkalmas a szem színének kiemelésére, a szemhéj ívének hangsúlyozására és korrekciójára egyaránt. A ritka szempillákat optikailag sűrűbbé tehetjük, ha csak a pillasor tövébe visszük be a festéket. Ebben az esetben a pillasor nem látszik át és sokkal határozottabb lesz a szemkontúr anélkül, hogy “tusvonalat” tetoválnánk. Természetesen dús hatást biztosít a szempilláknak, ez már önmagában látványosabb szemkontúrt eredményez.

Érdekelnek a részletek... 

A szájkontúr tetoválás elsődleges célja az ajkak vonalának kiemelése, illetve a színtelen ajkak megjelenítése az arcon . Másik nagy előnye, hogy megkönnyíti a napi  sminkelést, ezáltal mindig formás és tökéletes lesz a rúzsozott száj . Ennek az eljárásnak hála, többé azoknak sem kell elkeseredniük, akiknek aszimmetrikus szájvonaluk eddig nem tette lehetővé a tökéletes szájfestést, a rúzsok szép felvitelét.

Érdekelnek a részletek... 

Tipp: A címekre kattintva a tartalom kinyílik…