MASCARA – Szempillaspirál WATERPROOF

8.250 Ft

WATERPROOF – vízálló szempillaspirál, mely bírja a strapát! Fel a szemekkel!

Akár az uszodában is viselheted, nem kenődik el, nem irritálja a szemet, de könnyen eltávolítható. A finom szövésű kefe szétválasztja és elér minden egyes szempilla szálat. Lehetővé teszi az egyenletes felhordást a pillák teljes hosszában. Nem csomósodik, nem ragad és nem folyik el. A könnyű textúra lehetővé teszi a különleges intenzitást egy vagy több rétegben alkalmazva – a természetestől a drámai hatásig.

Tájékoztatunk, hogy amennyiben az általad megrendelt termék esetleg nem áll rendelkezésre rendelésed után mihamarabb felvesszük Veled a kapcsolatot. Megértésed köszönjük!

Kategóriák: , Címke:

Leírás

Nettó súly: 10ml
Made in Italy

INCI:Aqua (víz) // Akrilátok / Dietil-amino-etil-metakrilát / Etilhexil // Akrilát kopolimer // Akrilátok / etilhexil // Akrilátok / hema // Kopolimer // Cera Alba (méhviasz) // Vp / va kopolimer // Cera Carnauba // (Carnauba Viasz) // Simmondsia Chinensis // (Jojoba) vaj // butilén-glikol // dikaprilát / dikarát // poliszorbát-20 // cetearil-alkohol // poliészter-5 // pvp // poligliceril-10 sztearát // poligliceril-6 trisztearát // Benzil-alkohol // Laureth-4 // Nátrium-hidroxi-metil-glicinát // Parfüm (illat) // Hidroxipropil-guar // Helianthus Annuus mag olaj // Lecitin // Tocopherol // Ascorbyl Palmitate