Szájkontúr tetoválás

Száj korrekciós tetoválása.

Halvány szájszín, lefelé ívelő szájvonal. A korrekcióval megemeltem a a sarkokat és a gyógyulás után 2-3 árnyalattal sötétebb a kontúr , így kiemelve a szájformát az arcon. Ezzel a módszerrel fiatalosabb hatást érek el.

A szájkontúr tetoválás elsődleges célja az ajkak vonalának kiemelése, illetve a színtelen ajkak megjelenítése az arcon . Másik nagy előnye, hogy megkönnyíti a napi  sminkelést, ezáltal mindig formás és tökéletes lesz a rúzsozott száj . Ennek az eljárásnak hála, többé azoknak sem kell elkeseredniük, akiknek aszimmetrikus szájvonaluk eddig nem tette lehetővé a tökéletes szájfestést, a rúzsok szép felvitelét. A kontúr tetoválása csak bizonyos esetekben elegendő önmagában. A természetes hatást azzal emelem ki , hogy az elkészített kontúr mellett enyhén besatírozom a színt a száj felületébe. Többnyire ez a szájkorrekciós eljárás népszerű. Ahogyan a többi sminktetoválás esetében, úgy a száj korrekciós beavatkozásnál  is az egyén adottságait veszem figyelembe a vele leginkább harmonizáló szájforma és -szín megtalálásánál.

 

A FIZETÉS MENETE

A szépítő korrekció elkészítésének díja ketttő részletben kerül kifizetésre plusz konzultáció.

konzultáció: .10.000.-Ft – minden beavatkozás előtt a vendég érdekében szükséges10

1. beavatkozás: 50.000.-Ft

2. ismétlés: 38.000.-Ft

 

Szájkontúr szépítő korrekciója

 Természetes vonal vezetés, természetes szín és forma választás, mely illik az arc karakteréhez és optimálisan jeleníti meg a szájat színben , formában.

88.000.- Ft

 

Szájkontúr / forma részleges korrekció

Alkalmazható azokban az estekben, ha a száj vonala/kontúrja  részleteiben hiányos  baleset vagy alkati adottságok miatt.

45.000- 65.000.-Ft

 

 Korábbi szájkontúr tetoválás  frissítése

Egyszeri alkalommal a meglévő formát színfrissítjük.

Dévényi Kathy által készített tetoválások frissítése – 24 -28 hónapon belül-  a mindenkori első alkalom díja, ezt meghaladó időnben a teljes ár fizetendő.

Korábban máshol készített tetoválás esetében a teljes ár fizetendő.