Make-up & More – részletek

Sminkes és sminküzlet sok féle létezik, de Dévényi Kathy nem az átlagos szolgáltatást nyújtja  vendégeinek. 
A sminkszolgáltatás számára elsődleges, hiszen a mindennapokban odafigyelő segítségre van szüksége minden sminkelni vágyó nőnek.

A sminkmester a kilencvenes évek elejétől foglalkozik a magyar hölgyek sminkoktatásával. 1993-ban nyitotta első üzletét, ahol a kozmetikai szolgáltatások mellett -egyedülállóan- a sminkszolgáltatások szinte azonos arányban előkelő helyet kaptak. MInden eddigi  üzletében nagy hangsúlyt helyez a kiszolgálás minőségére

Pont ezért kell, hogy ellátogass ide!

Privát, különleges környezetben  – kellő intimitást megőrizve – tanulhat meg bárki sminkelni nála, vele. Igen, megtanítja türelemmel, amit tanítani lehet. Dévényi Kathy oktatási módszerével könnyedén megtanulható, hogy napról napra egyre ügyesebben és biztosabban készítse el a saját sminkjét, az is akinek ezidáig nem volt módja vagy mersze.

Segít eligazodni a megfelelő eszközök és ecsetek használatában valamint a megfelelő sminktermékek és színek kiválasztásában is. Itt mindenki kipróbálhatja azt a rúzst vagy szemhéjszínt, amit soha nem mert eddig megvenni.
Szóval Jelentkezz be, bármikor online.

„Régen tudom, hogy sokat segíthetek másoknak…
Azoknak a nőknek, akik keresik a megoldást sok mindenre. Nő vagyok és sminkes, de birtokomban van valami, amit szívesen osztok meg másokkal, ezáltal örömet okozva nekik és környezetüknek. Szeretem azt a pillanatot, amikor újra felfedezi szépségét egy nő és igazán tud örülni annak, amit lát. Nagy dolog az elfogadás… 

Kezdd magaddal! Fogadd el, hogy az vagy, aki és olyan, amilyen! Én csak egy kicsit segíthetek, de azt nagy örömmel teszem. Ha nyitott vagy arra, amit “adhatok”, keress fel !
A tudásom csak szépít…”

Dévényi Kathy