Szérum vagy krém?

Az utóbbi időben tömeges rajongás veszi körül a szérumokat. 
Nincs olyan nő, aki ne szeretné kipróbálni a koncentrált hatóanyag tartalmú készítményeket. Korábban a szérumokat kizárólag a professzionális kozmetikai kezelésekben alkalmaztuk, de  minden globalizálódik, így  ezek a hatóanyagbombák  is elérhetőek immár bárki számára, akár a drogériák polcain.
Ajánlott használni nappali és esti bőrápolási rutinban egyaránt, de nagy nyári melegben vagy éjszakára, krémezés nélkül is megállja a helyét.
A szérumokat alkalmazunk a mindennapos krémeink előtt, hogy a tiszta bőrünk azonnal hasznosítani tudja illetve a hetente használt arcpakolások alá is szérumot tehetünk a hatásfok növelésére.
Ezek a “csodaszerek” leginkább folyékonyak vagy gél állagúak. Pumpás és pipettás  üvegben egyaránt fellelhető a boltok , webshopok kínálatában.
Fontos még az adagolásukról szót ejteni, hiszen  koncentrátumokról beszélünk.
Attól függően, hogy milyen az állaga az első alkalomal mindenképp ki kell próbálni, hogy 1-3 vagy akát több cseppnyi szükséges belőle.
Az LPSM Skincareszérumai géles tapintásuk miatt jól terülnek és ezért 1-3 pumpányi  vagy 3-5 cseppnyi elegendő akár arc-nyak- dekoltázs felületére.
Az alkalmazott  koncentrátumok bőrálapottól és életkortól függően a sminkelés előtt is tökéletesen felkészíti az arcbőrt.
 
 
Összefoglalva  mitől  különbözik egy szérum,  a krémektől?
Egy szérum a hatóanyagokon kívül csak legszükségesebb adalék anyagokat tartalmazza. A kevesebb összetevőnek köszönhetően az aktív hatóanyagok tartalma magasabb, ezért azok gyorsabban és mélyebben képesek bejutni a bőrbe.
Miért használj szérumot?
  • könnyű és gyorsan felszívódó,
  • hatóanyagban gazdag,
  • akár önállóan is használható,
  • könnyen kombinálható más bőrápoló krémekkel
Ha szeretnéd jobban megismerni az LPSM szérumokattkövess minkefacebookon vagy instagramon. 
 
Termékeinket pedig már megvásárolhatod az alábbi helyeken:
?MediLine nagykereskedés XIII. Csizma utca és viszonteladói webshop
?Diéta Life market Hűvösvölgy/Nyugati tér
?BiJó áruház Hungária Krt. és webshop
?Herbaházak- BP. Százados út, BP. Váciút-Tesco, Vecsés, Kecskemét, Szeged, Pécs, Győr
?Fitocentrum Törökbálint
?Calendula Fitopont üzletek
?Debreceni Varga Reformház és viszonteladói webshop
és itt a webshhopban