SZÉPSÉGTERÁPIA

Dévényi Kathy egyéniséghez igazodó beauty programja

A make up akadémia foglakozásai olyan hölgyek, lányok számára , akik nem kívánnak sminkesek lenni, de tökéletes sminket szeretnének készíteni.

 

A HÉTKÖZNAPI “SZÉPSÉG” TANULHATÓ…Vegyél részt egy “szépséges” utazásban!

Ez a segítség merőben új és formabontó. Nem egyszerűen sminktanácsadás vagy oktatás, hanem egy személyes terápia, valódi foglalkozás, beszélgetés, tanulás annak érdekében, hogy minden nő magáénak tudja a legszebb női titkot. Várlak egy kellemes időtöltésre , egy különleges szépségterápiára. 

A második és a harmadik foglalkozás előtt, lehetőség van ápoló kozmetikai kezelés igénybevételére valamint szemöldök formázás, szedésre és  pilla festésre. Ezen szolgáltatások díját a sminkoktatás díja nem tartamazza.

Először is ismerd meg a beauty coach munkáját!

A professzionális  beautycoaching

Olyan kapcsolat a vendég és szakember között, amely abban segíti a résztvevőt, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el akár a magánéletében, akár a munkájában, vagy  ahol dolgozik. A beautycoaching folyamat során a résztvevő megtanulja elkészíteni a saját sminkjét, ezáltal növeli önbizalmát, és mindezek eredményeként javul az életminősége.

Minden találkozáskor a vendég választhatja meg a foglalkozás fókuszát. A beautycoach figyelmesen hallgatja, megfigyeléseit visszajelzi, és legfőképpen kérdéseket tesz fel, míg kialakítja a megfelelő sminket. Ez az interakció egyrészt segíti, erősíti a vendéget  abban, hogy felfedezze a szebbik “én”-jét, felismerje és elfogadja arca nem tökéletes formáit másrészt  elindít egy igényt, mely nem presszió, hanem saját választás.

A coaching folyamata

A fókusz és a választási lehetőségek bővítésével felgyorsítja a vendég véleményét a smink fontosságáról.  A tanulási folyamatban arra koncentrálunk, hogy világossá váljon hol tart most az adott vendég,  mit tehetünk annak érdekében, hogy eljusson oda, ahová el szeretne érni, hogyan szeretne számára is elfogadhatóan sminkelni.
A  beautycoaching folyamat eredménye minden nő egyéni eredménye, azaz szándékának, választásának és tevékenységének a következménye, amelyet a coach, mint a folyamat szakértője  támogat úgy technikailag, mint mentálisan.

Időtartam
4 x 3 óra (3×45′)    intenzív  egyéni foglalkozás , egy hónapig, heti egy alkalommal. Szeretnék beauty coachingon részt venni.

–  otthoni bőrápolás
–  a smink kialakítása 
–  a smink tartósságának titkai
–  színek használata 
–  a viselhető smink elsajátítása, gyakorlása
–  az egyéni smink eszközei
–  ecsetek megismerése, helyes használata

–  meglévő készlet átvizsgálása, szelektálása

–  honnan tudjuk mi jó nekünk, meddig használható biztonsággal egy kozmetikum

A foglalkozás díja:  79.500.- Ft / 12 óra       fizetés 3 részletben

Köszönöm, ha bankkártyával fizetsz.

ismétlő/ gyakorló alkalmak  50′ díja:  16.900.-Ft