Szemhéj tetoválás

Kozmetikai szemhéjkontúr tetoválás

Szemhéj tetoválás esetében kérhet a vendég csak  felső-, vagy együtt az alsó- és felső kontúrt. A konzultáció alkalmával ezt is eldöntjük melyik alkalmas a szemformához. A beavatkozás alkalmas a szem színének kiemelésére, a szemhéj ívének hangsúlyozására és korrekciójára egyaránt. A ritka szempillákat optikailag sűrűbbé tehetjük, ha csak a pillasor tövébe visszük be a festéket. Ebben az esetben a pillasor nem látszik át és sokkal határozottabb lesz a szemkontúr anélkül, hogy “tusvonalat” tetoválnánk. Természetesen dús hatást biztosít a szempilláknak, ez már önmagában látványosabb szemkontúrt eredményez.

A felső tusvonal „megrajzolása” azonban jelentősebb teret enged a változtatásoknak. Azon szerencsés hölgyeknek, akiket már eleve szép és hangsúlyos ívű szemekkel áldott meg a természet, bőven elegendő lehet egy szolidabb tusvonal tetoválása is. Vannak, akiknek egyéniségükből fakadóan előnyösebb az erőteljes kontúrt, másoknak pedig kifejezőbbé tehetjük vele a tekintetét, és korrigálhatjuk a két szem közti esetleges differenciákat is. Az alsó szemhéj tetoválásával a korrekció mellett a szemek optikai nagyítására is lehetőségünk nyílik.  A szemhéj tetováláshoz speciális fekete színt használok, mely az eltelt idővel sem lesz kék. A világos hajú és bőrű hölgyek illetve az idős korosztály számára a legsötétebb barnákat használom, így nem re lesz túl drámai a hatás. A természetesség itt is nagy figyelmet fordítok.

A FIZETÉS MENETE

A szépítő korrekció elkészítésének díja ketttő részletben kerül kifizetésre plusz konzultáció.

konzultáció: 10.000.–  minden esetben a vendég érdekében szükséges

1. beavatkozás: 45.000.-

2. ismétlés: 33.000.-


Alsó /felső vonal kialakítása: 78.000.- Ft

Felső szemhéjkontúr:  60.000.- Ft   ( 40.000.-  és 20.000.- )

Szempilla “sűrűsítés”:  58.000.- Ft   (38.000.- és 20.000.- )

 

Dévényi Kathy által korábban készített tetoválások frissítése  – 24 -28 hónapon belül-  a mindenkori első alkalom díja.

Amennyiben a bőr alatt már nem látható elhalványult festék -csak a rózsás nyoma a formának- , úgy teljes árat szükséges fizetni.