Szállítás, számlázás

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A devenyikathy.hu webáruházban rendelt terméket/termékeket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk. A megrendelt és egyben készleten lévő termékek maximum 7 munkanapon belül kerülnek kiszállításra.
A szállítási díj 1.200 Ft, 15. 000 Ft feletti termék megrendelés esetén ingyenes.

Házhozszállítás futárszolgálattal:
A kiszállítást a csomagpont.hu futárcég végzi munkanapokon 8-17 óra között. A futár cég értesíti a kiszállítás napjáról és SMS üzenetben tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a kézbesítés várható idejét és a futár telefonszámát, akivel, ha szükséges, még egyeztethet a kiszállítással kapcsolatban. A kiszállítás idősávját mi nem tudjuk előre meghatározni, ez a futár cég hatásköre. A futárszolgálat kétszer kísérli meg a kézbesítést, amennyiben mindkét kézbesítési próbálkozás meghiúsul, a csomagot csomagpont.hu futárcég munkatársa a feladónak visszaszállítja. Ebben az esetben a szállítási költség a vevőt terheli, melynek díja kiszámlázásra kerül.

Személyes átvételi lehetőség – Csomagpont:
1067 Budapest, Szondi utca 15.
1114 Budapest, Bocskai út 21 Bocskai- sarok, bejárat a Fadrusz utcából

Személyes átvételi lehetőség – Üzlet (kizárólag előre egyeztett időpontban):
1022 Budapest Ribáry u. 11.
Mobil: +36 30 454 4744
E-mail: dvnyimakeup@gmail.com

FIZETÉSI MÓDOK / SZÁMLÁZÁSI INFORMÁCIÓK:

Utánvétes fizetés: A vásárló a webáruházban leadott megrendelést a csomag kézhezvételekor személyesen fizeti ki a kézbesítőnek, a futárszolgálat munkatársának.

Előre utalással történő fizetés: A rendelés összértékét, szállítási költséggel együtt vásárló a webáruház által megadott számlaszámra banki átutalással fizeti ki. A közlemény rovatba a rendelésszám feltüntetését kérjük. A megrendelt termék/termékek, csak az átutalt összeg beérkezése után kerülnek kiszállításra. Amennyiben, az összeg 4 munkanap elteltével sem érkezik meg bankszámlaszámunkra, rendelése automatikusan törlésre kerül.
Abakusz Bt.; Erste bank 11600006-00000000-78376551