Szemöldök tetoválás

Sokan félnek a szemöldök tetoválástól, mert olykor túl mértani, szerkesztett és mesterkélt lesz a végeredmény , amely esetenként torzítja illetve háttérbe szorítja a természetes arckaraktert.

Ugye Ön sem szeretne évekig viselni egy ilyen tetoválást?

Mindez érthető, hiszen van egy alap hozzáállás ehhez a beavatkozáshoz.

A szálas technikával készített szemöldök tetoválással azonban nem kell ilyen következményektől tartania. Ezt a megoldást azoknak ajánlom,  akik a természetességet részesítik előnyben. A szálas szemöldök tetoválásnál a vendég adottságaiból indulok ki, azokat korrigálom, és az adott lehetőséghez képest az optimális  szimmetria megteremtésére törekszem olyan mértékben, ami még nem kelt művi hatást.

A beavatkozás kézi (microblading) és gépi technikával, hajszálvékony mikrotű segítségével készül.  A szemöldök tetoválásához olyan színeket használok, melyek a szemöldök eredeti árnyalatát követik, ezzel is fokozva a természetes hatást. A tetoválás 2 azaz kettő alkalmat igényel 5-8 hét különbséggel. Így az eljárást követően. optimális – hozzávetőlegesen 2-3 éves – tartóssággal lehet számolni. A szemöldök tetoválás ideális és praktikus megoldás dúsításra, szimmetria megteremtésére, formai korrekcióra és kiemelésre egyaránt.


A FIZETÉS MENETE

A szépítő korrekció elkészítésének díja ketttő részletben kerül kifizetésre plusz konzultáció.

0. alkalom konzultáció: 10.000.-Ft
Minden esetben szükséges a beavatkozás előtt, tájékoztatás céljából.

1. beavatkozás: 54.000.-Ft

2. ismétlés: 44.000.-Ft

 

Szemöldök szépítő korrekció

szálas technika, természetes vonal vezetés, természetes szín és forma választás, mely illik az arc karakteréhez és ahhoz illeszkedik

98.000.-Ft

 

Szemöldök részleges korrekció

alkalmazható azokban az estekben, ha a szemöldök részleteiben hiányos vagy ritka- baleset vagy alkati adottságok miatt kisebb területre szorul a korrekció

45.000.-  –  65.000.-

 

Kopott , régi szemöldök tetoválás szálassá alakítva

Szeretné,  az újabb technikával korrigálni a régi tetoválást. Lehet , hogy kettőnél több alkalomra van szükségünk., ezért egyéni kalkulációt igényel. Jelentkezzen be előzetes konzultációra !

65.000.- – 95.000.-

 

 Korábbi szemöldök tetoválás  frissítése

Egyszeri alkalommal a meglévő formát színfrissítjük.

Dévényi Kathy által korábban készített tetoválások frissítése  – 24 -28 hónapon belül-  a mindenkori első alkalom díja.

Amennyiben a bőr alatt már nem látható elhalványult festék -csak a rózsás nyoma a formának- , úgy teljes árat szükséges fizetni.

Korábban és máshol készített tetoválás esetében a teljes ár fizetendő, plusz alkalmak lehetnek a szín- és formai korrekciót tekintve. Ebben az esetben további alkalmak külön árazással.

Néhány korábbi munkám eredménye. (Mivel vendégeim valamennyien valós személyek, így nem mindegyikük járul hozzá a fotók nyilvános megosztásához.) Személyes konzultáció alkalmával a teljes dokumentáció látható.

Köszönöm a vendégeimnek, hogy újra és újra visszatérnek frissítésre illetve újabb felület tetoválására.

Fiatal vendégemnek nagyon ritka és vékonyszálú a szemöldöke egy-a hajával közeli- természetes árnyalattal szinte tökéletes hatást értünk el. Nagyon szereti :)