Shine bright like a diamond !

Ragyogj, mint egy gyémánt ! A nőnek olyan sminket kell viselnie, amelyben ragyog, sugárzik a személyisége. A smink nem uralkodik rajta, hanem emeli szépségét és lényét. Rendben!- mondhatnánk….de hogyan érjük el ezt a hatást?

A minimál -szépítő- sminkek minden esetben meghozzák az eredményt. Azonban egy kis csillogással csak emelhetjük a minimál stílus egyszerű nagyszerűségét. Természetesen inkább esti vagy ünnepi alkalmakkor vegyük elő a csillogó, fénylő sminkcuccainkat, hiszen ez hozzátartozik az eseményhez.

A szájfény alapdarabja kell legyen minden nő sminkkészletének.

A színtelen variáció szinte minden korosztálynak megfelel, hiszen csak vizes hatású csillogást ad az eredeti szájszínnek.

A színezett szájfények megszámlálhatatlan árnyalata jön velünk szembe az online és offline üzletekben, egyértelműen nehéz a választás. Nézzük meg hogyan érdemes szájfényt választani.  

Elsődleges szempont, hogy a szájfény ne legyen nagyon lágy, inkább mézhez hasonló állaga legyen. A szín töménysége a pigmentáltságtól függ. Vannak nagyon erős , ahtározott színek és vannak áttetsző halvány árnyalatok.

Akinek normál vagy nagyobb formájú a szája, az viselhet erős, mély árnyalatokat.

               

Akinek keskeny, kontúrtalan a szájformája , az inkább a világos, élénk színeket viselheti.

     

A natúr , szájszínű árnyalatok mindenkinek megfelelnek.

Nézz be a facebook shopba !

Lehetnek extra csillámos szájfényeink, amelyek apró mikrocsillámokkal még sziporkázóbbá teszik a hatást.

A szájfényeket nem csak önmagukban tehetjük a szájra, hanem egy rúzs fényét is megsokszorozhatjuk egy odaillő szájfénnyel. Sőt, ha csak ceruzával szinezzük be a szájat, egy magasfényű , csillámos szájfénnyel azonnal nyáresti sminkhez is alkalmas.

A ragyogáshoz illik még a szolídan festett szemekre tehető mikrocsillám és a vállakra, dekoltázsra vékony rétegben terített csillámló púder.

Most pedig, ha eléggé meghozta a kedvedet ez az írás a csillogó, ragyogáshoz, készíts magadnak egy gyönyörű sminket és hallgasd közben ezt a zenét :) 

DK