Hobby tanfolyamok

Dévényi Kathy egyéniséghez igazodó beauty programja

A make up akadémia foglakozásai olyan hölgyek, lányok számára , akik nem kívánnak sminkesek lenni, de tökéletes sminket szeretnének készíteni.

 

A HÉTKÖZNAPI “SZÉPSÉG” TANULHATÓ…

Ez a segítség merőben új és formabontó. Nem egyszerűen sminktanácsadás vagy oktatás, hanem egy valódi foglalkozás, beszélgetés, tanulás annak érdekében, hogy minden nő magáénak tudja a legszebb női titkot.

Először is ismerd meg a beauty coach munkáját!

A professzionális  beautycoaching

Olyan kapcsolat a vendég és szakember között, amely abban segíti a résztvevőt, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el akár a magánéletében, akár a munkájában, vagy  ahol dolgozik. A beautycoaching folyamat során a résztvevő megtanulja elkészíteni a saját sminkjét, ezáltal növeli önbizalmát, és mindezek eredményeként javul az életminősége.

Minden találkozáskor a vendég választja meg a foglalkozás fókuszát. A beautycoach figyelmesen hallgatja, megfigyeléseit visszajelzi, és legfőképpen kérdéseket tesz fel, míg kialakítja a megfelelő sminket. Ez az interakció egyrészt segíti, erősíti a vendéget  abban, hogy meglássa a szebbik “én”-jét,felismerje és elfogadja arca nem tökéletes formáit másrészt  elindít egy igényt, mely nem presszió, hanem saját választás.

A coaching folyamata

A fókusz és a választási lehetőségek bővítésével felgyorsítja a vendég véleményét a smink fontosságáról.  A coaching arra koncentrál, hogy világossá váljon hol tart most a „páciens”, és mit akar tenni annak érdekében, hogy eljusson oda, ahová el szeretne érni, hogyan szeretne számára is elfogadhatóan “megszépülni”.
A  beautycoaching folyamat eredménye minden nő egyéni eredménye, azaz szándékának, választásának és tevékenységének a következménye, amelyet a coach, mint a folyamat szakértője  támogat úgy technikailag, mint mentálisan.

Időtartam
4×3 óra     egyéni foglalkozás , egy hónapig, heti egy alkalommal. Szeretnék beauty coachingon részt venni.

Témák: 

– otthoni bőrápolás
– a smink kialakítása 
–  a smink tartósságának titkai
–  színek használata 
–  a viselhető smink elsajátítása, gyakorlása
–  az egyéni smink eszközei
– ecsetek megismerése, helyes használata

A foglalkozás díja:  74.900.- Ft

Bankkártyás fizetés lehetséges

ismétlő/ gyakorló alkalmak díja:16.900.-Ft/50 perc