Tradíció, lendület, precizitás – újságcikk

wp4u – Wedding packages for you !

Professzionális menyasszonyi smink szolgáltatás új helyszínen, klasszikus minőségben

 

Ha sminkről van szó, Dévényi Kathy neve ismerősen cseng a fülünkbe, hiszen már 22 éve szüntelenül jelen van az esküvői piacon. Profi sminkesként elsők között ismerte fel a lehetőséget, és szeretett bele a make up menyasszonyok számára alkalmazható ágába.

Ő az, aki már 1995-ben is intenzíven foglalkozott menyasszonyi sminkek készítésével. Akkoriban 4 csapatot diszponált, melyek a jól csengő  „BájBox” néven váltak ismertté. Országosan legendás hírnévre tettek szert.

A népszerűségük titka az volt, hogy egyszerűen  nem ismertek lehetetlent. A jól szervezett csapatnak, a magas szintű szakmai tudásnak köszönhetően   egyszerre akár 10-12 menyasszony sminkjét és frizuráját is el tudták  készíteni egyetlen szombaton.

Kathy lelkesedése azóta is töretlen. Tudását folyamatosan fejlesztette, és célja az évek során mit sem változott: A profi sminkjével hozzájárulni ahhoz, hogy  esküvője napján minden  ara gyönyörű legyen.

A menyasszonyok lelke igen érzékeny műszer, ezért a szakmai hozzáértésen túl rendkívüli empátiára és lojalitásra van szükség. Ennyi év tapasztalatával számukra ez sem okoz problémát, remekül kezelnek minden váratlan helyzetet – azt pedig mindannyian tudjuk jól, hogy egy esküvőn ezekből sosincs hiány!

 

Szolgáltatásukat egyéni szisztéma szerint, nagy körültekintéssel végzik  megújult helyszínen és környezetben, a Mammut I. Bevásárlóközpont földszintjén.

Jelszavuk azonban mit sem változott: A mi pontosságunk, a Te nyugalmad !

Számukra minden esetben a menyasszony igényei , elképzelései a fontosak. Náluk semmi sem kötelező. Mivel Kathy szalonjában csakis magasan képzett munkatársak dolgoznak, nem erőltetnek rá semmit a megrendelőre, hiszen bármilyen igénnyel állnak is elő, ők legjobb tudásukat adva biztosan  ki tudják elégíteni azt. A hosszú évek tapasztalatának köszönhető, hogy azonnal felismerik, a menyasszony számára mi az előnyös. Jártasak a legújabb smink-trendek világában, így kérhettek nude, minimál, elegáns, romantikus, extrém, trendi, fashion, vagy akár orientál sminket is, náluk jó kezekben vagytok!

Dévényi Kathy a maximalizmusban hisz, számára csakis a tökéletes az elfogadható. Ezért örül annak , ha az esküvő előtti héten ők tarthatják kézben a menyasszony kozmetikai felkészülését is, hogy senkit  ne érhessen kellemetlen meglepetés az esküvő napján.

Aki végül igent mond az általuk kínált szolgáltatásokra, azzal az üzletben  személyesen konzultálnak. Nyugodt körülmények között egyeztetik az árakat, az elképzeléseket, és mindent írásba foglalnak, hogy később is egyértelmű legyen, ki mit kért, és ki mit vállalt. Ez mindkét fél számára olyan biztonságot nyújt, ami az esküvő teendők sokaságában abszolút megnyugtató. A szolgáltatás díját lehet banki átutalással  vagy akár részletfizetéssel is kiegyenlíteni.

Helyszíni kiszállást is vállalnak, előzetes egyeztetés szerint.

 

Magyar Esküvő 2017./2.szám

 

 

 

 

 

Fotó: pinterest