A napfény íze…

…más néven bronzosító

A smink egyik legpraktikusabb darabja.

Legyen tél vagy nyár, alkalom vagy csak hétköznap, munkahely vagy egy kávézó, reggel vagy este, teljesen mindegy és még az életkorod sem nagyon számít.

Mit is tud ez a csoda? Szinte mindent, amit egy egyszerűbb , hétköznapokon is viselhető sminknél érdemes kiaknázni. A bronz púder a legnagyobb Jolly Joker és az egyik legfontosabb kelléke lehet a sminkünknek. Használjuk pirosítóként és használhatjuk nyáron teljes arcra -mint egy púdert-, hogy a napon szerzett barnaságot egyenletesebbé tegyük vele.

Kezdjük azzal, hogy naponta viselhető egy egyszerű és gyorsan elkészíthető sminkhez. Az alapozás és a korrektor után rögtön használjuk a bronzosítót a járomcsonton.

Ügyelni kell az árnyalatára, hogy a bőrünk színéhez ne legyen túl sötét illetve túl “sárga”. (Többféle árnyalat létezik) Sokszor lehet hallani, hogy a nagyon fehér bőrűek ne használjanak bronzosítót…ez így nem igaz, inkább keressék a kevésbé sárgás tónusúakat, amelyek inkább rózsásak esetleg világosak. alkalmazhatjuk kedvünk szerint szemhéjra, szájra és az intenzívebb termékeket körömre is.

Tökéletes felületű bőrre használható a selyemfényű illetve ugyanez a fajta esti sminkekhez highlighter-ként

FIGYELEM! Tág pórusú és idősödő bőrön nem mutat jól a selyem fényű vagy a csillogó variáció.

Aki még soha nem próbálta ,annak kötelező, mert igazi varázslat az arcon. Néhány könnyed mozdulattal a  legegyszerűbb sminket is nagyon természetes hatásúvá teszi. Napsütötte hatást kölcsönöz az arcnak, ezzel a természetességre törekvő hölgyeknek is nagy kedvence lehet.