Amit az alapozóról tudni kell

Megtaláljuk az alapozódat!

Hosszú évek óta a vesszőparipám az alapozó  népszerűsítése. Tapasztalataim szerint még a mai napig is rengetegen hiszik azt, hogy az alapozó napi viselete káros az arcbőrre. Rengeteg téves hiedelem kering szájról-szájra és esetenként a médiában.

Például a következők:  “alapozó(k) eltömíti a pórusokat, nem hagyja levegőzni a bőrt, öregít”.

Döbbenettel hallgatom ezeket  és az ezekhez hasonló rémhíreket. Egy -egy előadás, beszélgetés alkalmával sok időt fordítok arra, hogy részletesen elmondjam mi a haszna és feladatai.

A folyékony alapozókat ecsettel könnyű felvinni az arcbőrre

1, Fedés – egységes felületet képez, természetes szín és textúra

2, Ápolás – a benne lévő kozmetikai hatóanyagok felszívodás után táplálják az arcbőrt

3. Védelem – véd minden apró, mikroszennyeződéstől, ami a bőrön megtapadhat,

Szeretném, ha minél többen megtapasztalnák, hogy az amit eddig gondoltak egyáltalán nem igaz illetve  belátják, hogy talán egyedül nehezebb megtalálni a megfelelő kozmetikumot , alapozót.

Itt van néhány alapozó.

A sminkelés legfontosabb lépése az alapozás. Fontos a fajtája -ez mindig a bőr mindenkori állapotától függ- , a helyes árnyalat sem elhanyagolható – azonos színű kell legyen a bőr színével.

Az alapozó színe egyezzen meg a bőr színével

A legtöbb nő nem tudja milyen típusú az arcbőre és a színekkel is hadilábon állnak. Nekik ajánlom, hogy az első alapozó megvétele alkalmával vegyék igénybe szakember segítségét, mindenképpen próbáljanak ki többfélét, hiszen csak akkor derül ki melyik a legkényelmesebb viselet.

Folyékony anti-aging alapozó, tökéletesre retusál