OH ! Az a szempillaspirál !

A szempillánkat kifesteni, spirálozni egyszerűnek tűnik, bár nem is annyira az.

 

Sokan nem tudják , hogyan lehet a legszebben kiemelni azokat a pillákat.

Miért különböző formájúak a kefék, hogyan kell tartani a fejünket miközben festjük a pilláinkat?

Sokféle típusú szempillaspirál (mascara) létezik. Néhány a teljesség igénye nélkül:

SENSITIVE azoknak, akiknek minden szempillaspiráltól könnyezik a szemük és lehetetlen küldetésnek érzik szempillát festeni (általában panthenol tartalma miatt nyugtat)

VOLUME azoknak, akik szeretnek duplázni és imádják a nagy, dús szempillákat

CURLY leginkább az egyenes szálú pillákat teszi íveltebbé, ezzel megnyitva a tekintetet

CRAZY azoknak, akik szeretik a nagy ívű szempillákat ,de anélkül, hogy túl sok festék maradna a szálakon, inkább szépen külön válnak a szempilla szálak

WATERPROOF azoknak, akik egész állónap biztonságban szeretnének lenni , azaz biztosan ne kenődjön el a szempillaspirál a szem alatt ( a lemosás speciális lemosót igényel és mindig le kell mosni este )

Régi ÚJDONSÁG ! A szempilla bázis vagy LASH THICKENER mindig a még festetlen szálakra tesszük és nem hagyjuk teljesen megszáradni, majd utána alkalmazzuk a kívánt szempillaspirált 1-2 rétegben a látvány: FELBECSÜLHETETLEN !

A szempillaspirálok keféi is gondot szoktak okozni, melyik forma melyik típusú szempilla festésére a legjobb. Vegyük sorra szempilla fajták szerint.

RÖVID , VÉKONY SZÁLÚ PILLA inkább vékony és rövid sörtéjű spirálkefével lehet a legjobb eredményt elérni ( mindig használj előtte szempilla bázist is)

HOSSZÚ, DE VÉKONY SZÁLÚ PILLA mindenképpen a sűrűbb kefékkel festhető könnyedén és tökéletesen

DÚS, VASTAG SZÁLÚ PILLA nagy szálú , duci formájú pillakefével szinte minden szál megfesthető , de tökéletes megoldás a szilikon kefe is

 

Amennyiben vannak még kérdéseid, keress fel és beszéljük meg személyesen.

Vásárlási tanácsok

Dévényi Kathy