Sminkiskola pont Neked !

 

Kedves sminkelni vágyók !

Sokan gondoljátok, hogy egy sminkiskolába csak azok járhatnak, akik komolyan, napi munkavégzés, megélhetés céljából szeretnének-szakmát- tanulni.

Valóban, aki szakmát tanul, annak iskolába, képzésekre kell járnia, hiszen a munkája felelősség is egyben.

A nők/lányok többsége viszont nem szeretne ilyen mélységekig elmerülni ebben a témában, ami érthető, ezért számukra – évek óta- egyéni sminkokoktatásokat tartok illetve maximum 4 fős kis baráti csoportok meghvására készítek foglalkozásokat.

Az egyéni órákon pedig személyesen  foglalkozom a jelentkezőkkel.

Nagyon fontos számomra, hogy mindenkit személyre szabott tanácsokkal segítsek ezen az úton.

Mint minden téren az életünkben, a sminkelésben is szükség van segítségre, hiszen nem alap elvárás, hogy mindent tudj az anyagokról, eszközökről és a technikákról.   

Nehéz manapság eligazodni a rengeteg szebbnél szebb, jobbnál jobb termék között, nem beszélve az árakról, ami ugyancsak nem mellékes. A mindenkori -hozzánk illő, bőrünknek, korunknak megfelelő- smink terméket megtalálni nem kis feladat.

A felhasználó – azaz TE-  legtöbb esetben a reklámokra, a csomagolás minőségére, a termék árára és egy-egy baráti ajánlásra hagyatkozva vásárol.

Nekem, -smikes trénerként-  az a dolgom, hogy mindezeket egyszerű, számodra is a legérthetőbb módon mondjam illetve mutassam meg, megtűzdelve olyan tanácsokkal, információkkal, ami a vásárlásaidat is tudatossá teheti olyankor is, amikor nem vagyok a közeledben.

Várlak szeretettel, hogy te is napról-napra tökéletesebb sminket készíthess magadnak !

Válaszd ki a számodra megfelelő foglalkozást.

Szeretettel szépít,

Dévényi Kathy