Tincses pilla….a menő!

Sokan vitatják, hogy a tincses műszempilla ódivatú és nem olyan tartós, mint a jelenleg olyan nagyon favorizált több D-s műszempilla.

Tetszés szerint kialakítható a szemformához leginkább illő stílus

Miért is favorizálom én a tincses műszempillát a vendégeim számára?

Mindkettő elkészítését ismerem, így tudok különbséget tenni vendég és szakember oldaláról egyaránt. Vendég szemszögéből jelentősen kevesebb időt vesz igénybe az elkészítés, mint a “sokdés” testvér esetében.

Különbség időben:

-tincses pilla 40 perc

-3D pilla 120-140 perc alkalmanként

Különbség árban:

-tincses pilla 7-10.000.- Ft

-3D pilla 16-22.000.- Ft

Szakember szemszögéből idő/ár/érték aránya nagy különbségeket mutat. Valamint nem mindegy, hogy mennyi időt töltök el szempilla felhelyezéssel, ha nem ez a fő profilja a tevékenységemnek. Kínálatként mindkét megoldás szerepelhet egy árlistán, hogy a vendég ráfordítandó ideje illetve anyagi lehetősége mit enged meg.

Meg kell említeni még – vendég szempontból- hogyan tud “együtt élni” a műszempillával nap mint nap, milyenek az alvási szokásai (ez jelentősen befolyásolhatja a viselését), mennyire zavaró számára a felhelyezett műpilla stb.

Szakemberek számára 1 napos szakmai oktatást is tartok , többnyire egyénileg.

Vedd fel velem a kapcsolatot.

Hol vagyok elérhető?

Hölgyeim, akinek még soha nem volt módja műszempillát viselni, úgy szoktam ajánlani egy próba lehetőséget, így kiderül működik-e az adott vendég esetében.

Amennyiben  szeretnéd kipróbálni várlak szeretettel.